Afhaal

Lieve klanten

Vers eten en een coronaproof terras met Belgisch weer is niet makkelijk om te organiseren. In ons geval is het pas veilig open te doen als de Horeca op volle toeren mag draaien. We willen in mei wel elk weekend een afhaal menu aanbieden die je kan bestellen zoals voorheen. We bieden de menu koud aan, kan ook warm als je het vermeld bij de bestelling. Indien het mooi weer is kan je de menu eventueel op ons terras opeten met de nodige service uiteraard*.

*omwille van eventuele weersverandering kan je jou afhaal/terrasmoment pas veranderen op de afhaaldag zelf vanaf 12.00u. enkel telefonisch op 011/28 33 15

Wegens voordeliger, de eenvoud en de vele positieve reacties is het enkel mogelijk om een menu (starter, hoofdgerecht en dessert) te kiezen en dit voor slechts €38!
Als je de menu kiest met Kaasbordje als dessert betaal je wel een supplement van €2. Zoals jullie weten komen alle producten waar we mee koken vers van om de hoek.

Wanneer kunnen we afhalen en bestellen?

Je kan bestellingen komen afhalen op:

Vrijdag 7, zaterdag 8 & zondag 9 mei tussen 17.30u en 19.30u
Bestellen kan tot en met 3 mei voor de drie bovenstaande afhaalmomenten.

Donderdag 13, vrijdag 14 & zaterdag 15 mei tussen 17.30u en 19.30u
Bestellen kan tot en met 10 mei voor de drie bovenstaande afhaalmomenten.

Vrijdag 21, zaterdag 22 & zondag 23 mei tussen 17.30u en 19.30u
Bestellen kan tot en met 17 mei voor de drie bovenstaande afhaalmomenten.

Vrijdag 28 & zaterdag 29 mei tussen 17.30u en 19.30u
Bestellen kan tot en met 24 mei voor de drie bovenstaande afhaalmomenten.

Hoe bestellen?

Je kan telefonisch – 011 28 33 15 of via onze online Bar-e module bestellen. Voor de online methode, klik hier en selecteer daarna ‘afhaal gerechten’. Selecteer dan een heerlijk gerecht door op het groen plusje te klikken. Zo kan je ook het aantal bepalen dat je wenst. Je kan natuurlijk ook meerdere gerechten kiezen. Selecteer daarna onderaan ‘winkelmandje’. Controleer of al je gerechten geslecteerd zijn. Door op ‘info’ te klikken kan je ook extra info meegeven zodat we zeker al het nodige kunnen doen om je een perfecte maaltijd voor te schotelen. Daarna druk je op ‘bestellen’ en kan je in de dropdown kiezen wanneer je je gerecht wilt komen afhalen. Daarna nog enkel nog bevestigen en afrekenen via iDEAL of Bancontact. 

Hieronder een overzicht van onze afhaalgerechten:

Alles zal koud worden meegegeven met een handleiding om het op te warmen.
Je kan de gerechten natuurlijk ook warm komen afhalen maar dan kan je dit best op voorhand laten weten. Als je op ons terras wilt komen eten zie dan zoals eerder vermeld…

(H)eerlijke groeten
Hilde en Philip